Приправа «Грузинська» – суміш прянощів та ароматної зелені, що традиційно використовується для приготування справжніх грузинських страв з м’яса свинини, баранини, яловичини та курятини.
25 г/g приправи достатньо для приготування 1,5 кг/kg м’яса.
При запіканні м’ясо натерти приправою та залишити маринуватися на 45-60 хв.
При тушкуванні приправу додавати за смаком за 5 хв до завершення приготування страви.
Шашлик по-грузинськи
Інгредієнти:
• ошийок свинячий – 1,5 кг/kg,
• цибуля ріпчаста – 3 шт.,
• соняшникова олія – 3 ст. л.,
• лимонний сік – 2 ст. л.,
• приправа @iris.seasonings «Грузинська» – 25 г/g.,
• сіль за смаком.
Приготування:
Смачного!