Інгредієнти:
600 г кисло-солодких яблук;
1 склянка борошна (160 г);
1 склянка цукру (200 г);
4 яйця;
0,5 ст. л. приправи до шарлотки
ТМ Ямуна.
Рецепт приготування:
Очистіть яблука та наріжте скибочками. Обсмажте їх на розігрітій та змазаній маслом сковороді з 2 ст. л. цукру, та додайте приправу до шарлотки ТМ Ямуна. Обсмажені яблука викладіть в змазану маслом форму для запікання та дайте охолонути. Приготуйте тісто: жовтки відділіть від білків, та збийте окремо кожен інгредієнт з півсклянки цукру до однорідної густої маси. Змішайте збиті жовтки та білки, додайте просіяне борошно та ретельно перемішайте. На дно форми викладіть шар тіста, зверху підготовлені яблука. Випікайте 30 хвилин при температурі 200 °C.
Помилка: Contact form не знайдена.