Вірменська

Приправа
Суміш пряно-ароматична

Приправа «Вірменська» – суміш прянощів та зелені, що традиційно використовується у вірменській кухні для приготування м’ясних страв з свинини, яловичини, птиці та баранини.

25 г/g приправи достатньо для приготування 1,5 кг/kg м’яса.

При запіканні м’ясо натерти приправою та залишити маринуватися на 45-60 хв.

При тушкуванні приправу додавати за смаком за 5 хв до завершення приготування страви.

Шашлик по-вірменськи

Інгредієнти:
• свинина – 1,5 кг/kg,
• томати – 0,5 кг/kg,
• баклажани – 0,5 кг/kg,
• перець болгарський – 0,5 кг/kg,
• цибуля ріпчаста – 1 шт,
• рослина олія – 3 ст. л.,
• лимонний сік – 2 ст. л.,
• приправа @iris.seasonings «Вірменська» – 25 г/g,
• сіль за смаком.

Приготування:

  1. Наріжте свинину шматочками вагою 70-80 г/g, а овочі кільцями.
  2. Приготуйте маринад: змішайте приправу, рослинну олію, сік лимона та сіль.
  3. М’ясо і овочі полийте приготовленим маринадом та добре вимішайте. Залиште маринуватись на 2-3 год.
  4. Замариноване м’ясо з овочами  нанизане на шампури, готуйте на мангалі над розпеченим вугіллям до готовності.

Смачного!

Відбірні прянощі та зелень
Вірменська класика
На 1,5 кг м’яса
Сертифіковане виробництво