Суміш трав «Прованська» – це букет з ароматної зелені та трав, що традиційно використовуються на південному сході Франції в провінції Прованс. З нею готують супи, соуси з зелені, овочеві салати, сири. Сумішшю приправляють овочі-гриль, рибу та птицю.
Курячі стегенця по-прованськи
Інгредієнти:
• 6 курячих стегенець,
• ½ лимона,
• 1 ст.л. оливкової олії,
• 2 ч. л. суміші трав «Прованська»,
• 50 г/g сиру твердого,
• сіль – за смаком.
Приготування:
Для маринаду змішайте оливкову олію, сік лимона, сіль і суміш трав «Прованська». Натріть курячі стегенця та залиште на 30 хв для маринування. Стегенця викладіть у форму для запікання, посипте тертим сиром та поставте у розігріту духовку. Запікайте на середньому вогні до готовності.
Смачного!
Помилка: Contact form не знайдена.