Сухий концентрат
1 упаковка сухої суміші + 1 пакетик дріжджів для приготування 3 л/l готового продукту
Спосіб приготування:
суху суміш висипати в глибокий посуд, залити 0,5 л/ l окропу. Розмішати і настоювати 20 хв в закритому посуді. Додати ще 3,5 л/ l окропу. Розмішати і настоювати 2 год. Обережно процідити, додати 150 – 200 г/g цукру та пакетик дріжджів при температурі рідини 30 – 35 °С. Розмішати та залишити для бродіння в темному теплому місці до появи піни.
Квас розлити в скляний посуд. Можна додати лимонну кислоту (1 г/g на 1 л/l квасу) та по 2 – 4 родзинки. Квас готовий до вживання.
Посуд закрити та поставити в холодне місце. Готовий квас зберігати при температурі не вище 12 °С 1 – 2 доби.
Найкраще смакує охолодженим!
Для медового смаку та запаху рекомендуємо додати 1-2 ст.л. меду.
Помилка: Contact form не знайдена.