Чилі

Прянощі
мелений

Перець чилі ідеально смакує для любителів гострого смаку та пікантного аромату.

Мелений перець додають в соуси, в заправку для салатів, в кефіри, простокваші, ним посипають різні страви, його додають в бульйон, тушковане м’ясо, маринади. 

Червоний перець чилі додає гостроти сумішам прянощів, м’ясу, морепродуктам. Використовується в італійській, індійській, мексиканській і карибській кухнях. Червоний перець дуже часто використовують в сумішах прянощів, в поєднанні з часником, коріандром, базиліком, чабером, меленим лавровим листом та іншими. Його використовують в соусах для надання їм пекучості, гостроти. Класти червоний перець слід за декілька хвилин до готовності страви.

Цей перець відомий своєю здатністю підвищувати апетит.

Гострий
насичений смак
Якісна
сировина
Сертифіковане
виробництво
Купити