Найсмачніший борщ тут
Інгредієнти:
✔️ ребра 500 г
✔️ картопля 3-4 шт
✔️ буряк 2-3 шт
✔️ морква 1 шт
✔️ цибуля 1 шт
✔️ перець болгарський 1 шт
✔️ капуста 1/2
✔️ томатний соус 2 ст.л
✔️ спеції до борщу @iris.seasonings
✔️ оцет 1 ст.л (лимонний сік)
Для рецепту ремондуємо використовувати спеції ТМ IRIS, вони додають страві неповторного смаку та аромату!
Приготування:
Для початку відварюємо буряк, щоб додати його в самому кінці і не виварити колір.
Ребра маринуємо в спеціях для мʼяса і краплі олії, обсмажуємо в добре розігрітій пательні до золотої скоринки.
Обсмажені ребра перекладаємо в каструлю з водою, ставимо варитись.
Тим часом підсмажуємо цибулю, моркву і нарізаний соломкою перець. Заправляємо обсмажені овочі томатним соусом.
До ребер додаємо картоплю, варимо до готовності. Тоді додаємо зажарку, нашинковану капусту і натертий буряк, перемішуємо.
Заправляємо спеціями до борщу, сіль, цукор, оцет і знову перемішуємо.
Посипаємо улюбленою зеленню.
Смачного!
Відео по приготуванню борщу можна переглянути за посиланням на сторінці @iris.seasonings