Смачний шоколадний брауні – легко!

З натуральним какао Ямуна

Шоколадний Брауні, який не шкодить фігурі!

Для шоколадної випічки щиро рекомендуємо какао кондитерське темне Ямуна. Наше какао надасть Вашій випічці неповторного насиченого шоколадного смаку та аромату. Відео рецепт у наших соцмережах

 Інгредієнти:

✔️  банани – 4 шт. великі
✔️  какао кондитерське темне – 8ст.л. з гіркою
✔️  ванільний цукор – 10 гр
✔️  цукор – 2-3 ст.л.
✔️  яйця – 4 шт.
✔️ розпушувач – 2 ч.л.
✔️  глазур шоколадна (за бажанням)

Приготування:

Банани нарізати, перекласти в миску. Додати какао, ванільний цукор, розпушувач, цукор звичайний і яйця.

Все перебиваємо блендером до однорідної консистенції. Далі перекласти всю масу в форму встелену пергаментом.

Випікати в розігрітій духовці до 180 градусів до 30 хвилин.

Брауні має бути вологий. Зверху за бажанням полити глазуррю.

Їсти, коли охолоне, а краще покласти в холодильник, буде як пористий шоколад!

Цей брауні є низькокалорійний, тому на смак не такий як звичайний брауні, не приторне солодкий, а дуже-дуже корисний і смачний.