Смачний шоколадний брауні
Шоколадний Брауні, який не шкодить фігурі!
Для шоколадної випічки щиро рекомендуємо какао кондитерське темне Ямуна. Наше какао надасть Вашій випічці неповторного насиченого шоколадного смаку та аромату.
Інгредієнти:
✔️ банани – 4 шт. великі
✔️ какао кондитерське темне – 8ст.л. з гіркою
✔️ ванільний цукор – 10 гр
✔️ цукор – 2-3 ст.л.
✔️ яйця – 4 шт.
✔️ розпушувач – 2 ч.л.
✔️ глазур шоколадна (за бажанням)
Приготування:
Банани нарізати, перекласти в миску. Додати какао, ванільний цукор, розпушувач, цукор звичайний і яйця.
Все перебиваємо блендером до однорідної консистенції. Далі перекласти всю масу в форму встелену пергаментом.
Випікати в розігрітій духовці до 180 градусів до 30 хвилин.
Брауні має бути вологий. Зверху за бажанням полити глазуррю.
Їсти, коли охолоне, а краще покласти в холодильник, буде як пористий шоколад!
Цей брауні є низькокалорійний, тому на смак не такий як звичайний брауні, не приторне солодкий, а дуже-дуже корисний і смачний.
Рецепт приготування можна переглянути на нашій сторінці в інстраграм @yamuna.spices