Skip to content
Каталог
Спеції та прянощі
Кондитерські додатки
Пасхальна продукція
Хлібці хрусткі
Сушені трави
Солі світу
Приправи для консервування
Кисіль
Приправи
Суміші зелені та трав
Желе
BBQ
Приправи
Спеції та додатки
Посипки
Cпеції та прянощі
Харчові додатки
Суміші трав
Компанія
Цікаве
Реклама
Блог
Контакти
+38 067 364 20 33
Ua
En
Ge
+38 067 364 20 33
Ua
En
Ge
Головна
/
Цікаве
Цікаве
Поради від пекаря
Як працювати з сухими дріжджами - розповідає професійна пекарка Людмила Кашевська.
Хлібний марафон від Ямуни
Повертаємось до традицій випікання домашнього хліба
Чому сода Ямуна?
Сода натурального виробництва
Вибір професіоналів
Сегмент HoReCa
Смачний шоколадний брауні – легко!
Для любителів насиченого шоколадного смаку
Готуємо маршмелоу з желатином Iris
рецепт від Володимира Ярославського
Хлібці
Корисна альтернатива хлібові
Смачні домашні вафлі
Рецепт вафель від Ольги Мартиновської
© 2025 МПП фірма "Ямуна". Всі права захищені.
Помилка:
Contact form не знайдена.