Смачний шоколадний брауні

Шоколадний Брауні, який не шкодить фігурі!

Для шоколадної випічки щиро рекомендуємо какао кондитерське темне Ямуна. Наше какао надасть Вашій випічці неповторного насиченого шоколадного смаку та аромату.

 Інгредієнти:

✔️  банани – 4 шт. великі
✔️  какао кондитерське темне – 8ст.л. з гіркою
✔️  ванільний цукор – 10 гр
✔️  цукор – 2-3 ст.л.
✔️  яйця – 4 шт.
✔️ розпушувач – 2 ч.л.
✔️  глазур шоколадна (за бажанням)

Приготування:

Банани нарізати, перекласти в миску. Додати какао, ванільний цукор, розпушувач, цукор звичайний і яйця.

Все перебиваємо блендером до однорідної консистенції. Далі перекласти всю масу в форму встелену пергаментом.

Випікати в розігрітій духовці до 180 градусів до 30 хвилин.

Брауні має бути вологий. Зверху за бажанням полити глазуррю.

Їсти, коли охолоне, а краще покласти в холодильник, буде як пористий шоколад!

Цей брауні є низькокалорійний, тому на смак не такий як звичайний брауні, не приторне солодкий, а дуже-дуже корисний і смачний.

Рецепт приготування можна переглянути на нашій сторінці в інстраграм @yamuna.spices

https://www.instagram.com/p/CvXKa0Or3bh/